Αθλητισμός

Μεταγραφές: Εντυπωσιακό φινάλε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Μεταγραφές: Εντυπωσιακό φινάλε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής ενίσχυσαν σε σημαντικό βαθμό τις ομάδες.

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν χθες και τα… θρίλερ σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που έσπευσαν τελευταία στιγμή να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα ρόστερ τους, είχαν τελικά ευτυχή κατάληξη, με τις τρεις ομάδες να κλέβουν τις εντυπώσεις στο φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πραγματοποίησε την επιθυμία του κόσμου, φέρνοντας πίσω τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο Μαουρίτσιο, ενώ το θρίλερ της απόκτησης του Ζαμπράνο είχε ευτυχή κατάληξη χθες τη νύχτα, αφού ο δικέφαλος πήρε το "ok" από τη FIFA.

Στην ΑΕΚ η υποδοχή στον Σέρχιο Αραούχο από τον κόσμο υπήρξε ενθουσιώδης, αφού περισσότεροι από 1.000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος" για να τον αποθεώσουν για την επιστροφή του. Την ίδια ώρα, στην Ένωση επέστρεψε και ο Παναγιώτης Κονέ με τη μορφή δανεισμού.

Εντυπωσιακές ήταν και οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού στο φινάλε, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει πλέον ένα πιο "γεμάτο" και περισσότερο ποιοτικό ρόστερ. Μουνιέ και Χίλιεμαρκ ήρθαν να προστεθούν στη μεταγραφή του Συλά, λίγες μόνο ώρες μετά την αποχώρηση του Ζέκα που είχε φέρει… γκρίνια στον κόσμο.

Παράλληλα, δύο Έλληνες παίκτες έσπασαν τα ταμεία με τις μεταγραφές που πήραν την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο Παναγιώτης Ρέτσος πήγε από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ χθες ο Κώστας Μήτρογλου έγινε παίκτης της Μαρσέιγ, με το deal με την Μπενφίκα να φτάνει συνολικά τα 27 εκατομμύρια ευρώ.

Κινήσεις αν μη τι άλλο εντυπωσιακές, σε ένα μεταγραφικό καλοκαίρι που είχαμε να το ζήσουμε αρκετά χρόνια, κυρίως λόγω της αγωνίας της τελευταίας μέρας των μεταγραφών που ήταν εντυπωσιακή για ακόμα μια φορά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέτσος και οι άλλοι: Αυτές είναι οι ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων παικτών

Οριστικό: Έκλεισε στην Μαρσέιγ ο Μήτρογλου!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments