Διεθνή

Παρίσι τώρα: Περιστατικό με όπλο στον Πύργο του Άιφελ – Εκκενώθηκε ο Gare du Nord

Παρίσι τώρα: Περιστατικό με όπλο στον Πύργο του Άιφελ – Εκκενώθηκε ο Gare du Nord
Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι καθώς ένας άνδρας με όπλο και μαχαίρι κλείστηκε στο ασανσέρ του Πύργου του Άιφελ και απειλούσε τουρίστες. Οι αστυνομικές δυνάμεις εκκένωσαν για λόγους ασφαλείας τον σταθμό Gare du Nord.

Συναγερμός σήμανε απόψε το βράδυ στο Παρίσι, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν σε μεγάλη ακτίνα η περιοχή περιμετρικά του Πύργου του Άιφελ, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο σταθμός του τρένου Gare du Nord στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γαλλική αστυνομία, υπήρξε περιστατικό με όπλο στον Πύργο του Άιφελ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ένας άνδρας με όπλο και μαχαίρι κλείστηκε στο ασανσέρ του Πύργου του Αιφελ και απειλούσε τουρίστες.

«Μας είπαν πως ένας άνδρας συμπεριφερόταν περίεργα, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι», δήλωσε ένας μάρτυρας, όπως αναφέρει η express.

Την ίδια ώρα στήθηκε επιχείρηση για την ασφαλή μεταφορά ενός αριθμού τουριστών που βρίσκονταν στο σημείο, καθώς πρόκειται για το πλέον πολυσύχναστο μέρος της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως συνελήφθη ένας ύποπτος, ο οποίος βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ και συμπεριφερόταν περίεργα.

Ο σταθμός του τρένου, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές της Γαλλίας, εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας.

Λίγο πριν τις 11:15 το βράδυ η σιδηροδρομική εταιρεία Eurostar, ανακοίνωσε ότι ο άνοιξε πάλι ο σταθμός και πλέον θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες. Ωστόσο, εξαιτίας του συναγερμού θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον έχει ανοίξει και η περιοχή γύρω από τον πύργο του Άιφελ και σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments