Οικονομία

Taxisnet ΕΝΦΙΑ 2017: Οδηγίες για την εκτύπωση του εκκαθαριστικού και την πληρωμή της οφειλής

Taxisnet ΕΝΦΙΑ 2017: Οδηγίες για την εκτύπωση του εκκαθαριστικού και την πληρωμή της οφειλής
Taxisnet ΕΝΦΙΑ 2017 στο gsis.gr. Όσα πρέπει να γνωρίζετε και πώς μπορείτε να τυπώσετε το εκκαθαριστικό της οφειλής.

Οι φορολογούμενοι μπορού εδώ και λίγες μέρες να βρουν τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2017 στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο TAXISnet.

Η διαδικασία για να τα δείτε και να τα εκτυπώσετε είναι απλή. Mπείτε στο Taxisnet στην εφαρμογή Ε9 και στη συνέχεια μπορείτε να εκδόσετε/τυπώσετε την ταυτότητα οφειλής από το TAXISnet, ώστε να πληρωθεί εώς τις 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Με τους προσωπικούς σας κωδικούς μπείτε στο site της ΑΑΔΕ (Taxisnet). Μπορείτε να επιλέξετε την εφαρμογή Ε9 και μετά να επιλέξετε το έτος 2017. Επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε απλά την ταυτοτητα οφειλής, αφού επιλέξετε την προσωποποιημένη πληροφόρηση. Επιλέγετε την αριστερή επιλογή Στοιχεία οφειλής εκτός ρύθμισης.

Και τέλος εμφανίζεται η οφειλή απο τον ΕΝΦΙΑ 2017 και αριστερά η επιλογή ταυτότητα οφειλής που χρειάζεται για την πληρωμή.

Το ειδοποιητήριο πληρωμής του ΕΝΦΙΑ 2017 με την ταυτότητα οφειλής, υπάρχει και στη σελίδα του Ε9 (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Περιουσιολογίου), στο αριστερό μέρος της οθόνης «Εκτυπώσεις».

– Εκτύπωση περιουσιακής κατάστασης για το έτος 2017 (σε αρχείο .pdf)– Εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2017 (σε αρχείο .pdf)– Εκτύπωση Ειδοποίησης πληρωμής φόρου (σε αρχείο .pdf)– Στοιχεία δόσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Οδηγίες πληρωμής

Η «ταυτότητα Οφειλής» ακολουθεί την οφειλή του ΕΝΦΙΑ μέχρι την εξόφλησή της . Μπορείτε να πληρώσετε μέρος (σε 5 δόσεις) ή το σύνολο της οφειλής (χωρίς έκπτωση), κάνοντας χρήση των τρόπων πληρωμής που διαθέτουν οι συνεργαζόμενες με το Υπουργείο Οικονομικών τράπεζες (όπως πχ εξόφληση στο γκισέ, web banking, mobile banking κλπ) και τα ΕΛ.ΤΑ. Τα 9 πρώτα ψηφία της Τ.Ο. αντιστοιχούν στον Α.Φ.Μ. σας. Για την αποφυγή λαθών, να ελέγχετε την απόδειξη πληρωμής που λαμβάνετε από την Τράπεζα ή τα ΕΛ.ΤΑ., ως προς την αναγραφή της σωστής Τ.Ο. Για πληρωμή σε ταμείο τράπεζας ή στα ΕΛΤΑ θα πρέπει να εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο από την επιλογή «Στοιχεία δόσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α.» στη σελίδα/εφαρμογή του Περιουσιολογίου (Ε9).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments