Αθλητισμός

Αντώνη Σιδέρη, καλοτάξιδος

Αντώνη Σιδέρη, καλοτάξιδος
Σε ηλικία 49 ετών έφυγε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αντώνης Σιδέρης. Η κηδεία του, θα γίνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 12:00 από το Γ Νεκροταφείο Νίκαιας.

Η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Όπως αυτό που έπαιξε στον πρώην άσο της ΑΕΚ Αντώνη Σιδέρη, που με τον αδελφό του Τάσο, είχαν τιμήσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα τη δεκαετία του 1980…Ηταν αργά το απόγευμα της Παρασκευής 1ης Σεπτεμβρίου, όταν, ο γενικός γραμματέας της Α.Π.Ε. Αγία Ελεούσα Μιχάλης Δελαταρίωφ, με τρεμάμενη φωνή, μας ενημέρωνε για ένα μαντάτο που ήταν μαχαίρι στην καρδιά μας: «Δημήτρη, χάσαμε ξαφνικά τον Αντώνη Σιδέρη» μας είπε. Και ξαφνιαστήκαμε στη είδηση του μαντάτου, αφού με τον Αντώνη, είχαμε μιλήσει δυο ημέρες νωρίτερα και μας έλεγε ότι θα πήγαινε στην υποδοχή του Αραούχο, εάν δεν είχε τις υποχρεώσεις του στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, που διατηρούσε με τον αδελφό του στη Νίκαια!

Θυμόμασταν τον Αντώνη, από τα πρώτα δημοσιογραφικά μας βήματα, αφού από το 1982 σε ηλικία 14 ετών έπαιζε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Είχε ακολουθήσει τη διαδρομή του αδελφού του Αναστάσιου, που κι αυτός αποτέλεσε βασικό στέλεχος της εφηβικής και ερασιτεχνικής ομάδος της ΑΕΚ, μέχρι το 1988. Ο Αντώνης, από τη θέση του δεξιού μπάκ, αλώνιζε την γραμμή. Και ο Γιώργος Καραφέσκος, ως προπονητής του, θεωρούσε ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στην ΑΕΚ. Συμπαίκτες του σ εκείνη την ομάδα μεταξύ άλλων οι Γιώργος Κούτουλας και Δημήτρης Βολονάκης, που έγιναν «επαγγελματίες» και πήραν Πρωταθλήματα με την ΑΕΚ. 

Ο Αντώνης όμως, δεν πρόλαβε να κάνει πράξη το όνειρό του. αφού τον άφησε πίσω ένας τραυματισμός, Το 1987 όμως ήταν βασικός σ΄ εκείνο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-1 με τον Δημήτρη Δημητριάδη να πετυχαίνει το γκολ για την ΑΕΚ), που έκαναν απεργία οι «επαγγελματίες» και τη θέση τους πήραν οι ερασιτέχνες. Ο Αντώνης «έφυγε» ξαφνικά, από καρδιακή προσβολή. Αρχικά τα πρώτα συμπτώματα στο σπίτι της πεθεράς του. Πίστεψαν ότι τον είχαν προλάβει… Τον πήγαν στο Κρατικό Νίκαια για κλινικό έλεγχο. Οι γιατροί όμως, που διέγνωσαν οξύ έμφραγμα,δεν τον πρόλαβαν και ξεψύχησε στα χέρια τους μέσα στο χειρουργείο!

Ηταν παντρεμένος από το 1992 με την Κωνσταντίνα και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Γιάννη και τη Χρύσα. Η κηδεία του Αντώνη Σιδέρη, θα γίνει από το Γ Κοιμητήριο Νίκαιας τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 12:00. Η διοίκηση της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσα, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία «πλέκει» το εγκώμιο» του Αντώνη Σιδέρη και στέλνει συλλυπητήρια στους οικείους του, για το απρόσμενο χαμό του. Το ίδιο και αυτή των Πόντων Δραπετσώνας, τη φανέλα των οποίων είχε φορέσει από το 1989 μέχρι το 1994. Αντώνη, θα σε θυμόμαστε, όλοι όσοι σε γνωρίσαμε.. Καλό ταξίδι …Και εάν όπως επιτάσσει η Ορθόδοξη θρησκεία μας, υπάρχει μετά θάνατον ζωή, καλή αντάμωση….

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments