Αθλητισμός

Βόμβα με Κλεάντονι Ερλι κυνηγάει ο Αγγελόπουλος!

Βόμβα με Κλεάντονι Ερλι κυνηγάει ο Αγγελόπουλος!
Το τριάρι των Νιού Γιόρκ Νικς μιλάει με την ΑΕΚ και είναι κοντά σε συμφωνία.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ της ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 η Βασίλισσα είναι κοντά  στον Κλεάντονι Ερλι τον ύψους 2.03 small forward που είχε επιλεγεί το 2014 στο ν. 32 από τους New York Knicks. 

Ο Ερλι μέχρι το 2016 φόρεσε την φανέλα της ομάδας του ΝΒΑ όπου μέτρησε 56 συμμετοχές και μάλιστα τις 7 ξεκίνησε στην πεντάδα! Σε διαστήματα των δύο σεζόν σεζόν φόρεσε και την φανέλα της θυγατρικής της Westchester Knicks. Στη σεζόν που τελείωσε έπαιξε στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τη φανέλα των Santa Cruz Warriors. Η βασική του θέση είναι στο 3 αλλά μπορεί να παίξει και στο 4.

Η καριέρα του δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα όταν στις 30-12-2015 πυροβολήθηκε στο γόνατο έξω από νυχτερινό κλαμπ στο Κουίνς!. Συγκεκριμένα ενώ πήγαινε προς το αυτοκίνητό του είδε τρία οχήματα να τον περικυκλώνουν και μέσα από αυτά να βγαίνουν μασκοφόροι οι οποίοι τον λήστεψαν πυροβολώντας τον μάλιστα στο γόνατο! 

Ευτυχώς μετά από μεγάλο διάστημα αποθεραπείας ο παίκτης  επανήλθε κανονικά χωρίς όμως να καταφέρει να βρει πάλι θέση στο ΝΒΑ. Ο Ερλι που έχει γεννηθεί τον Απρίλιο του 1991 δεν έχει βρει ακόμη συμβόλαιο στο ΝΒΑ, φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση για Ευρώπη και ο Μάκης Αγγελόπουλος προσπαθεί με νέα οικονομική υπέρβαση να κλείσει τον παίκτη και να τον φέρει στην Ελλάδα.

 

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments