Αθλητισμός

Επιστρέφει ο Λαμπρόπουλος

Επιστρέφει ο Λαμπρόπουλος
Πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ.

Πλέον μπορούν να το πουν με σιγουριά στην ΑΕΚ: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στις 6 Απριλίου κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά, ο στόπερ της ΑΕΚ «ανέβηκε» το δικό του βουνό και τώρα φτάνει στην… κορυφή. 

Αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ενωση στις 12 Απρίλη και αφού πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, ο Λαμπρόπουλος πάει από το καλό στο καλύτερο και στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως ακόμα και την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων! 

Από τη στιγμή που θα μπει σε φουλ ρυθμούς, τότε αρχές Οκτωβρίου ο Μανόλο Χιμένεθ θα μπορεί να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια. Βέβαια, ο Λαμπρόπουλος είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όμως ο προπονητής τον υπολογίζει κανονικά (και μάλιστα πολύ) για τα εγχώρια παιχνίδια, όπου εννοείται θα χρειαστεί δίνοντας βοήθειες. 

Η επιστροφή του Λαμπρόπουλου εξάλλου, αλλά και το γεγονός ότι ο Τσιγκρίνσκι στην προηγούμενη επέμβασή του στο χέρι του χρειάστηκε ακριβώς ένας μήνας για να παίξει ξανά σε παιχνίδι, ήταν και από τους βασικούς λόγους που η ΑΕΚ δεν προχώρησε στην απόκτηση και κάποιου άλλου στόπες στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. 

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments