Αθλητισμός

Κοντά σε συμφωνία η ΑΕΚ με τον ΝΒΑερ Κλεάντονι Έρλι! (vid)

Κοντά σε συμφωνία η ΑΕΚ με τον ΝΒΑερ Κλεάντονι Έρλι! (vid)
Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί στη θέση του σμολ φόργουορντ και κυνηγά την... βόμβα με τον πρώην NBAer Κλεάντονι Έρλι!n

Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφικών της κινήσεων για τη νέα σεζόν και το μόνο που απομένει στην «Ένωση» είναι η ενίσχυση στη θέση του σμολ φόργουορντ. 

Όπως είναι γνωστό, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν φτιάξει μία λίστα με παίκτες που θα μπορούσαν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με τον Κλεάντονι Έρλι να είναι αυτός που έχει αποκτήσει το προβάδισμα τις τελευταίες μέρες.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ, με το οριστικό deal να είναι μάλιστα αρκετά κοντά! Ο πρώην άσος των Νιου Γιορκ Νικς καλύπτει τα αγωνιστικά «θέλω» του Σωτήρη Μανωλόπουλου για την θέση του σμολ φόργουορντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην παρουσία του στη Νέα Υόρκη μέτρησε 4,3 πόντους και 2,2 ριμπάουντ μ.ο σε 56 συμμετοχές.

Τα τελευταία χρόνια ο Έρλι αγωνίστηκε στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ με τους Westchester Knicks και τους Santa Cruz Warriors, ενώ ο 26χρονος άσος είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό το 2015, όταν άγνωστοι τον λήστεψαν έξω από ένα νυχτερινό κλαμπ στο Κουίνς και τον πυροβόλησαν στο γόνατο.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κυνηγά την υπέρβαση και θα προσπαθήσει μέχρι τέλους να φέρει τον Έρλι στην Ελλάδα, με τις επόμενες μέρες να είναι καθοριστικές για την περίπτωση του Αμερικανού άσου.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments