Παράταση στα διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ ως τις 20 Σεπτεμβρίου | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Σεπτεμβρίου 2017, 14:18 2 Σεπτεμβρίου 2017, 14:18

Δεύτερη παράταση στην πώληση των διαρκείας δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Σήμερα έληγε η πρώτη, ωστόσο με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ τονίζει πως όσοι θέλουν μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους και μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Λίγες ημέρες δηλαδή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου η ΑΕΚ θα έχει ξανά κόσμο σε εντός έδρας παιχνίδι της. Αυτή θα είναι και η τελευταία παράταση. 

Ως τώρα έχουν πωληθεί περίπου 9.000 διαρκείας και μετά τη μεταγραφή του Αραούχο υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση από τον κόσμο να αγοράσει την κάρτα του που θα του δίνει το ελεύθερο να παρακολουθεί όλα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ και διάφορα προνόμια. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:  

«Aπό το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα παραταθεί και θα ολοκληρωθεί οριστικά την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από το Ολυμπιακό Στάδιο (καθημερινές από 10.00 έως 18.00 και τα Σάββατα από 10.00 έως 14.00), μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr. 

Την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα τρία σκούτερ Django 125 της Peugeot Scooters στους τρεις τυχερούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας για τη σεζόν 2017-18. 

Διαρκείας στο Ονειρο μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου!»

Ετικέτες: