Γυναίκα

Σερένα Γουίλιαμς: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι (vid)

Σερένα Γουίλιαμς: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι (vid)
Σερένα Γουίλιαμς: Η γέννηση της κόρης της και οι ευτυχισμένες στιγμές.

Η Σερένα Γουίλιαμς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέον ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Τα νέα για την γέννηση της ανιψιάς της πληροφορήθηκε η αδελφή της πρωταθλήτριας, Βένους Γουίλιαμς, την ώρα που ετοιμαζόταν να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Open.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ πολλές ακόμη αθλήτριες έστειλαν από το πρωτάθλημα τις ευχές τους στην Σερένα Γουϊλιαμς.

Η 35χρονη πρωταθλήτρια του τένις μπήκε σε ιδιωτική κλινικής στο Μαϊάμι την περασμένα Τετάρτη, κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ το γεγονός επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της κλινικής.

Σύμφωνα με το US Weekly, η Σερένα και ο 34χρονος αρραβωνιαστικός της και ζάμπλουτος συνιδρυτής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την είδηση της γέννησης της κόρης της Σερένα Γουίλιαμς, ανακοίνωσε και μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Κρις Σεφερντ. Οσον αφορά σε παραπάνω στοιχεία, έγραψε πως η μικρούλα γεννήθηκε περίπου τρία κιλά και με τη μαμά της, χαίρουν άκρας υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments