Διεθνή

Trump για τη Β. Κορέα: Συγκαλεί την ομάδα εθνικής ασφάλειας

Trump για τη Β. Κορέα: Συγκαλεί την ομάδα εθνικής ασφάλειας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί σήμερα με τους συμβούλους του για την εθνική ασφάλεια για να συζητήσουν την πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

"Η ομάδα εθνικής ασφαλείας παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς το θέμα", ανέφερε σε μία δήλωση η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σόντερς. "Ο πρόεδρος και η ομάδα του για την εθνική ασφάλεια θα έχουν μια συνάντηση για να συζητήσουν περαιτέρω αργότερα σήμερα. Θα ενημερώνουμε όταν απαιτείται".

"Η Βόρεια Κορέα καταλαβαίνει μόνο ένα πράγμα"

Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος μέσω του Twitter τοποθετήθηκε με αφορμή τη νέα πυραυλική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ.

Αναλυτικότερα, ο Trump έγραψε αρχικά: "Η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε μια μεγάλη πυρηνική δοκιμή. Οι λέξεις και οι πράξεις τους εξακολουθούν να είναι εχθρικές προς τις ΗΠΑ".

Στο δεύτερο tweet του ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε: "Η Βόρεια Κορέα, ένα απείθαρχο έθνος, έχει γίνει μια σημαντική απειλή και ντροπή για την Κίνα, η οποία προσπαθεί να βοηθήσει παρά τη μικρή επιτυχία".

Στην τρίτη του ανάρτηση ο Trump τόνισε με νόημα: "Η Νότια Κορέα, όπως τους έχω πει, ανακαλύπτει ότι η πολιτική του κατευνασμού δεν θα δουλέψει με τη Βόρεια Κορέα. Αυτοί καταλαβαίνουν ένα πράγμα".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments