Κουρουμπλής για το άρθρο Τσίπρα: Να μας πουν πώς υπερασπίστηκαν τον Ανδρέα | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Σεπτεμβρίου 2017, 06:21 3 Σεπτεμβρίου 2017, 6:21

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με το άρθρο του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου που έφερε αντιδράσεις.

«Γιατί ενοχλεί το άρθρο του πρωθυπουργού;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και επέκρινε τη Φώφη Γεννηματά που χαρακτήρισε ύβρι το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα. «Λάθος της Φώφης η παρέμβαση για το άρθρο του πρωθυπουργού» είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε, δε, όσους αντιδρούν «να μας πουν πώς τον υπερασπίστηκαν, όχι να τον θυμόμαστε μόνο την 3η του Σεπτέμβρη. Πώς τον υπερασπιζόμαστε όλοι μας ενώ τον βρίζει η δεξιά».

Έσπευσε, επίσης, να πλέξει τον ύμνο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «αν ήταν ο Ανδρέας η Ελλάδα δεν θα είχε μπει σε αυτή την περιπέτεια».΄

Απαντώντας, στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κάλεσμα του προς το ΠΑΣΟΚ να μην γίνει παρακολούθημα της δεξιάς ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι «δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουμε δικαίωμα να τοποθετηθούμε;».

Για όσους, τέλος, τον χαρακτηρίζουν βαρίδι και γενίτσαρο απάντησε ότι «όταν με λένε βαρίδι λένε βαρίδι τους 80000 που με ψήφισαν. Εγώ είμαι γενίτσαρος της αριστεράς, δεν φίλησα κατουρημένες ποδιές της δεξιάς».

Διαβάστε επίσης: Γεννηματά σε Τσίπρα: Ύβρις! – Αιχμηρή απάντηση στο άρθρο του για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ετικέτες: