Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Θα πάρει πολλές από τις αρμοδιότητες του Μπάγεβιτς ο Λυμπερόπουλος

Κετσετζόγλου: Θα πάρει πολλές από τις αρμοδιότητες του Μπάγεβιτς ο Λυμπερόπουλος
Για τον ρόλο που θα έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος αν τελικά αποτελέσει το νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM o Κώστας Κετσετζόγλου.

Πολύ κοντά στο να αποτελέσει το νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ βρίσκεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Κώστας Κετσετζόγλου πυ αναφέρθηκε στο ρόλο που θα έχει ο «Λύμπε» αλλά και τις νέες αρμοδιότητες που θα επωμιστεί, αν τελικά αποτελέσει το διάδοχο του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει κανένα παράπονο από την εργατικότητα και την συνεργασία που επέδειξε ο «Μαΐστρο» κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και μάλιστα έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις του «δικεφάλου», ωστόσο αναζητά ένα άτομο που θα τον εκπροσωπεί στην «κιτρινόμαυρη» καθημερινότητα και θα έχει μεγαλύτερη επιρροή στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Λυμπερόπουλος αναμένεται να αναλάβει αρκετές από τις αρμοδιότητες που είχε στο παρελθόν ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς και να αποτελέσει επί της ουσίας το συνδετικό κρίκο μεταξύ των αποδυτηρίων και της διοίκησης του συλλόγου.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments