Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φορτσάρει!

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φορτσάρει!
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ από την αρχή της νέας αγωνιστικής χρονιάς δείχνει ότι έχει αρκετά προβλήματα σε ότι αφορά τους αγωνιστικούς τομείς.

Η αλλαγή προπονητή φαίνεται ότι δεν αφύπνισε, όσο θα έπρεπε την ομάδα, η οποία συνεχίζει να δείχνει προβληματικό πρόσωπο.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος όμως, ο Δικέφαλος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μπροστά και να βρει μαζί με τις νίκες τον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό.

Οι ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν, έως και την 7η αγωνιστική αντιπάλους μικρότερης δυναμικότητας, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, αρχής γενομένης από την Δευτέρα (11/9) τον Απόλλων Σμύρνης (Αθήνα) και στην συνέχεια τον Παναιτωλικό (Τούμπα), τον Πας Γιάννινα (Τούμπα), την Λάρισα (Λάρισα) και την Λαμία (Τούμπα).

Πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέκσου να πετύχει συνεχόμενες νίκες.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι Βιειρίνια, Σαμπράνο και Μαουρίσιο, δεν πρέπει να υπολογίζονται για τα παιχνίδια με τον Απόλλων Σμύρνης και τον Παναιτωλικό.

Το πιθανότερο είναι ο Βραζιλιάνος και ο Περουβιανός να κάνουν ντεμπούτο με τον ΠΑΣ Γιάννια και ο Βιειρίνια στο παιχνίδι με την Λάρισα στη Θεσσαλία ή με την Λαμία στην Τούμπα.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments