Αθλητισμός

Άρης: Το… αριστερό του Παυλίδη!

Άρης: Το… αριστερό του Παυλίδη!
Άρης: ο Παυλίδης μπορεί να μην σκοράρει συχνά, αλλά όποτε το κάνει, συνήθως τα γκολ που πετυχαίνει είναι εξαιρετικά. Όπως το χθεσινό κόντρα στην Βέροια.

nnnnn nnnnnnnnnnn

Μπορεί να μην σκοράρει συχνά, αλλά όποτε το κάνει, συνήθως τα γκολ που πετυχαίνει είναι εξαιρετικά. Όπως το χθεσινό κόντρα στην Βέροια.

Ο Μπάμπης Παυλίδης άνοιξε λογαριασμό για φέτος, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα, μετά από ασίστ του Μάρκου Ντούνη για το 3-0. Το εντυπωσιακό είναι ότι παρότι δεξιοπόδαρος ο 25ρονος μέσος το γκολ το πέτυχε με το… αριστερό!

Όπως ακριβώς είχε κάνει και στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, πέρσι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που πέτυχε δύο γκολ, αμφότερα με το αριστερό!

Ακόμα και η ασίστ του για το γκολ του Μιλούνοβιτς στις καθυστερήσεις, χθες με την Βέροια, από το αριστερό του πόδι προήλθε…

Ο αρχηγός του Άρη, έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά, χθες μάλιστα αγωνίστηκε για λίγο και στη φυσική του θέση, αυτή πίσω από τον φορ, με τον Δημήτρη Σπανό να αναζητεί τον καλύτερο ρόλο για τον ίδιον εντός της ομάδας, καθώς τον έχει στα βασικά του πλάνα.

 

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments