Διεθνή

Burning Man: Νεκρός ο άντρας όρμησε στην πυρά στο Burning Man Festival

Burning Man: Νεκρός ο άντρας όρμησε στην πυρά στο Burning Man Festival
Το Burning Man 2017 σημαδεύτηκε από τραγωδία, αφού ο 41χρονος, Άαρον Μίτσελ, που πήδηξε στην πυρά, υπέκυψε στα τραύματά του.

Burning man: Ένα μεγάλο φεστιβάλ, μια μεγάλη τραγωδία. Το Burning Man Festival 2017 σημαδεύτηκε από τον θάνατο ενός 41χρονου άντρα, ο οποίος πήδηξε στην πυρά και λίγο αργότερα κατέληξε.

Όλα άρχισαν την Κυριακή, μπροστά στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων (εκτιμάται ότι για το Burning Man 2017 είχαν συγκεντρωθεί περίπου 68.000 άνθρωποι) όταν ο άνδρας όρμησε στην πυρά του μεγάλου «καιόμενου ανθρώπου», σπάζοντας την περίμετρο ασφαλείας, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι επιβλέποντες.  Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο 41χρονος λέγεται Άαρον Μίτσελ, και είχε πάει στο φεστιβάλ με τη σύζυγό του και ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Ελβετία. 

Οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι δεν μπόρεσαν να διασώσουν τον Μίτσελ, καθώς κατέρρεε η ξύλινη κατασκευή του τοτέμ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τον ανασύρουν άμεσα. Μέχρι όμως να τον ανασύρουν είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο άνδρας δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ συνεχίζονται τα τοξικολογικά τεστ για τυχόν ανίχνευση άλλων ουσιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments