«Καρφιά» Κακιούζη για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: «Ούτε σε παιδικά, εφηβικά αυτό που συμβαίνει, λάθος του Θανάση η δήλωση» (vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 21:05 5 Σεπτεμβρίου 2017, 21:05

Μιχάλης Κακιούζης: Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ: «Δεν μου άρεσε η δήλωση του Θανάση. Εγώ δεν βλέπω να παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε ινδιάνικο μπάσκετ.

Και ο λόγος που γυρίζουμε τα παιχνίδια είναι πως δεν παίζουμε με ομάδες όπως η Σερβία, για να φάμε 40, ή με την Ισπανία να φάμε 50. Όταν το επίπεδό μας είναι καλύτερο από της Φινλανδίας και της Σλοβενίας, σαφώς και θα κάνεις ανατροπή.

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Θέλω η Εθνική να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Το πάλι σημαίνει πως στους 4 πόντους δεχτήκαμε αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή. Πάλι. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε αλλού. Μας φταίνε οι διαιτητές, οι μπάλες λες και οι άλλοι δεν παίζουν με τους διαιτητές και τις μπάλες.

Βγαίνει ο Θανάσης και κάνει τη δήλωση. Το θεωρώ λάθος. Το θεωρώ ατυχές, όπως ατυχείς ήταν και οι δηλώσεις του κόουτς. Όταν γίνεται κάτι μέσα στην ομάδα, μένει στην ομάδα. Εκεί φαίνεται η ομάδα. Όταν βγαίνει κάποιος και το λέει δεξιά κι αριστερά είναι λάθος. 

Είναι λάθος. Η ομάδα έχει ένα παιχνίδι αύριο. Ας μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, να κερδίσουμε το παιχνίδι να περάσουμε. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ούτε στα παιδικά-εφηβικά. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό το πράγμα».

Ετικέτες: