Αθλητισμός

Κέβιν Μιραλάς: Η Έβερτον τον καλεί σε απολογία λόγω… Ολυμπιακού

Κέβιν Μιραλάς: Η Έβερτον τον καλεί σε απολογία λόγω… Ολυμπιακού
Ο Κέβιν Μιραλάς θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Έβερτον λόγω των δηλώσεών του στις οποίες ανέφερε πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε δηλώσεις πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, κατά την παρουσία του στο Καραϊσκάκη για το ματς Ελλάδα – Βέλγιο. Δηλώσεις που φαίνεται πως… εκνεύρισαν τους ανθρώπους της Έβερτον, αφού στην Αγγλία δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και ο Κέβιν Μιραλάς θα κληθεί πλέον να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Βέλγος επιθετικός κλήθηκε σε απολογία τόσο για τις δηλώσεις του περί Ολυμπιακού, όσο και για τις καλαμίδες του Ολυμπιακού που φορούσε.

Η όλη ιστορία, πάντως, δεν αποκλείεται να αποδειχτεί… μοιραία για τον παίκτη και τον Ολυμπιακό εν όψει Ιανουαρίου και της πιθανής μεταγραφής εκείνη την περίοδο. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, η Έβερτον να θέσει βέτο στον Μιραλάς και να μην του επιτρέψει να πάει στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, είναι πιθανό αν ο παίκτης αγωνιστεί στο Europa League με την ομάδα της Έβερτον να "χαλάσει" η μετακίνησή του στον Πειραιά λόγω… Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί αν οι ερυθρόλευκοι βγουν τρίτοι στον όμιλο του Champions League, τότε θα συνεχίσουν στο Europa και ο Μιραλάς δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής αν έχει παίξει έστω και… ένα λεπτό με την Έβερτον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments