Θάνος Μικρούτσικος: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 08:42 5 Σεπτεμβρίου 2017, 8:42

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες εβδομάδες για τον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος είχε μία περιπέτεια με την υγεία του και βρέθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Λίγες ημέρες μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία στο Facebook.

Ο γνωστός δημιουργός αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τους τελευταίους μήνες που «ανακάλυψε» όταν έκανε κάποιες εξετάσεις για να ελέγξει τα επίπεδα του σακχάρου του στο αίμα και τελικά τον οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση.

Έτσι, τον Ιούλιο, με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης του, Αλεξάνδρας, βρέθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα και στη συνέχεια υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό Καπετανιανιά, στην Κρήτη, για να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Πριν λίγες ώρες ο ίδιος μέσα από τα social media ανήρτησε μια φωτογραφία του κι έγραψε στη λεζάντα:

«Επιστροφή στην Αθήνα από το χωριό. Οι κολλητοί μου, Σίλα, Ζάπα, Αρθούρος, Τσε (ο μόνος που δέχτηκε να φωτογραφηθεί) με υποδέχτηκαν θερμά. Θα κάνουμε καλό παρεάκι και τούτο το χειμώνα», έγραψε και ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον γάτο του.

Ετικέτες: