Αθλητισμός

Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ – Γιώργος Πρίντεζης: Η ηγετική κίνηση στο πούλμαν

Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ – Γιώργος Πρίντεζης: Η ηγετική κίνηση στο πούλμαν
Ο Γιώργος Πρίντεζης λειτούργησε σαν ηγέτης της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και έφερε ηρεμία μετά τις δηλώσεις Αντετοκούνμπο και Παπαπέτρου.

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ πέρασε… κρίση μετά την ήττα από την Φινλανδία και τις δηλώσεις των Θανάση Αντετοκούνμπο και Ιωάννη Παπαπέτρου, όμως ο Γιώργος Πρίντεζης με μια ηγετική κίνηση έβαλε τέλος στο θέμα που προέκυψε.,

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο προέβη δημόσια στην δήλωση «να παίζουν στην Εθνική αυτοί που θέλουν να παίζουν», που έφερε την απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου «δεν είναι σωστό να βγάζεις δάχτυλο και να κάνεις υποδείξεις».

Μετά από αυτό, τα πνεύματα κατεύνασε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού στο πούλμαν της επιστροφής. Ο Πρίντεζης πλησίασε και τους δύο νεαρούς συμπαίκτες του και τους έφερε κοντά. Εξήγησε στον Θανάση ότι μία τέτοια δήλωση «ακούγεται» με αρνητική χροιά, τον βοήθησε να καταλάβει το λάθος του και φυσικά στη συνέχεια ο 25χρονος νεοαποκτηθείς φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ζήτησε συγνώμη, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να θίξει κανέναν.

Η παρέμβαση του Πρίντεζη είχε πολύ θετικό αντίκτυπο όχι μόνο όσον αφορά στην επίλυση της παρεξήγησης, αλλά και στην ολική επαναφορά του ηθικού της ομάδας μετά τις τρεις σερί ήττες κι άσχημες εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Ευρωμπάσκετ 2017 – Πέτερι Κόπονεν: "Επίθεση" από Έλληνες στον Φινλανδό λόγω ενός… αστείου (pics)

Ελλάδα – Πολωνία – Ευρωμπάσκετ 2017: Τα στιγμιότυπα της νίκης – πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments