Ελλάδα

Δράκος Βορείων Προαστίων: Η ΕΛΑΣ κάνει φύλο και φτερό τα αρχεία του παιδόφιλου μουσικού μήπως υπάρχουν κι άλλα θύματα

Δράκος Βορείων Προαστίων: Η ΕΛΑΣ κάνει φύλο και φτερό τα αρχεία του παιδόφιλου μουσικού μήπως υπάρχουν κι άλλα θύματα
Ο Δράκος των Βορείων Προαστείων, Παναγιώτης Δράκος, ομολόγησε τις πράξεις του και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η αστυνομία "ξεψαχνίζει" τους σκληρούς του δίσκους μήπως βρει και άλλα θύματα.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες ο Δράκος των Βορείων Προαστίων, ο 60χρονος παιδόφιλος μουσικός, Παναγιώτης Δράκος. Τα όσα αποκαλύφθηκαν χθες σε σχέση με τον 60χρονο, γνωστό καθηγητή, μουσικό με φήμη, που ασελγούσε βάρος μικρών κοριτσιών προκαλούν ανατριχίλα. 

Τώρα οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.  έχουν ξεκινήσει το «ξεψάχνισμα» των σκληρών δίσκων και των αρχείων του 60χρονου δάσκαλος μουσικής προκειμένου να διαπιστώσουν αν και άλλα κοριτσάκια επεσαν θύματα του αδίστακτου παιδόφιλου. 

Ο Παναγιώτης Δράκος ο οποίος συνελήφθη στις 31 Αυγούστου μετά την καταγγελία μαθήτριάς του, παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι ασέλγησε σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών, δύο 9χρονων και μιας 10χρονης και στη συνέχεια τα φωτογράφισε. «Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» φέρεται να είπε προσθέτοντας ότι από κάποιο σημείο και μετά κύλησε και δεν μπορούσε να το ελέγξει. 

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν προσεκτικά το παρελθόν του και τους εργασιακούς του χώρους προκειμένου να εντοπίσουν, ενδεχομένως και άλλα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος μαθητριών του. Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, δόθηκαν χθες και στη δημοσιότητα, με εισαγγελική εντολή, φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 60χρονου, προκειμένου αν κάποιος γνωρίζει κάτι να καταθέσει σχετικά. 

Εντωμεταξύ, φίλοι και συγγενείς είναι σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις και τη διπλή προσωπικότητα που όπως αποδεικνύεται είχε ο 60χρονος. Ενας άνθρωπος που έμοιαζε χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα καλλιεργημένος και ταλαντούχος που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, πατέρας μάλιστα και ο ίδιος δυο παιδιών, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν ένας αδίστακτος παιδόφιλος. Σημειώνεται ότι ο 60χρονος μουσικός, διέπρεπε στο φλάουτο και είχε εμφανιστεί τόσο με την Εθνική Λυρική Σκηνή όσο και με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, ενώ είχε παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ορχήστρες ως «πρώτο φλάουτο». Εξαιτίας του ταλέντου του, άλλωστε, πολλοί γονείς τον επέλεγαν για δάσκαλο των παιδιών τους. 

Ο Παναγιώτης Δράκος μετά από πολύωρη απολογία, ομόφωνα προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης. 

Διαβάστε επίσης: Δράκος Βορείων Προαστίων: Στη φυλακή ο 60χρονος που ασελγούσε σε κοριτσάκια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments