Διεθνή

Άνγκελα Μέρκελ: Της πέταξαν ντομάτες σε προεκλογική συγκέντρωση (vid)

Άνγκελα Μέρκελ: Της πέταξαν ντομάτες σε προεκλογική συγκέντρωση (vid)
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δέχθηκε ντομάτες από αγνώστους στη Χαϊδελβέργη.

Η Άνγκελα Μέρκελ συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία και εχθές βρέθηκε στη Χαϊδελβέργη, όπου η κατάσταση ξέφυγε με αγνώστους να της πετούν ντομάτες.

Η καγκελάριος αντέδρασε ήρεμα, κοίταξε την πρώτη ντομάτα που έπεσε κοντά στα πόδια της και χαμογέλασε. Στη συνέχεια, δε, έσπευσε να βοηθήσει τη δημοσιογράφο που βρισκόταν κοντά και φορούσε λευκή μπλούζα, η οποία είχε γεμίσει κόκκινα σημάδια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη ντομάτα πέρασε ξυστά από την Μέρκελ και προσγειώθηκε κοντά στα πόδια της, ενώ η άλλη έχασε ένταλώς τον στόχο της.

Προς το παρόν, οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τους δράστες.

Προς το τέλος της εκδήλωσης, κάποιος-κάποιοι είχαν την ιδέα να τις πετάξουν δύο ντομάτες, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Οι δράστες πιθανότατα θα ήθελαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στην πολιτική που ακολουθεί η Γερμανίδα καγκελάριος. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Welt», περίπου τρεις χιλιάδες άτομα παραβρέθηκαν στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση ενώ πριν ξεκινήσει την ομιλία της η Γερμανίδα καγκελάριος, υπήρξαν κάποιοι που φώναζαν: «Προδότες» και «Ψεύτες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments