Οικονομία

ΑΑΔΕ: Νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις – Συνεχίζεται η φοροδιαφυγή

ΑΑΔΕ: Νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις – Συνεχίζεται η φοροδιαφυγή
Λουκέτα έβαλε για ακόμη μία φορά η ΑΑΔΕ, με τις επιχειρήσεις στα νησιά να συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν.

Νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε νησιά και τουριστικές περιοχές, με τις περιπτώσεις φοροδιαφυγής να μην έχουν τέλος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από έλεγχο επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο στο εστιατόριο Mediteraneo, στη Νάουσα της Πάρου, καθώς διαπιστώθηκε πως ενώ εκδίδονταν κανονικά αποδείξεις οι αρμόδιοι παρενέβαιναν στην ταμειακή μηχανή και με διάφορα κόλπα να μειώνουν τον τζίρο της επιχείρησης. Αποτέλεσμα ήταν να έχουν αποκρύψει εισόδημα ύψους 166.000 ευρώ. Στο εστιατόριο, εκτός από λουκέτο, επιβλήθηκε πρόστιμο για το εισόδημα που δεν δηλώθηκε.

Στο Club Αίγινα στην Σαντορίνη διαπιστώθηκε μη έκδοση αποδείξεων και ενώ την Κυριακή το μαγαζί σφραγίστηκε, την Δευτέρα οι αρμόδιοι της επιχείρησης το άνοιξαν. Το αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί τελικά 10ήμερο λουκέτο.

Στο beach Bar Santana στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου ο έλεγχος εντόπισε μη έκδοση 86 αποδείξεων. Το μαγαζί σφραγίστηκε για 48 ώρες. Επίσης και σε δύο άλλες περιπτώσεις beach bar στις παραλίες Paradise στη Λιά της Μυκόνου επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο για μη έκδοση αποδείξεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments