Ευκλείδης Τσακαλώτος: Δεν μεγάλωσαν τ’ αυτιά μου – Κανείς δεν μου τα τράβηξε | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Σεπτεμβρίου 2017, 14:52 6 Σεπτεμβρίου 2017, 14:52

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε στην ολομέλεια της Βουλής πως δεν του τράβηξε κανένας τ’ αυτιά στο Euroworking Group και διέψευσε πως δέχθηκε παρατηρήσεις από τους δανειστές για καθυστέρηση στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων δράσεων και των αποκρατικοποιήσεων.

«Όπως βλέπετε, δεν έχουν μεγαλώσει τα αυτιά μου. Το λέω, γιατί διαβάζω ότι πήγα στις Βρυξέλλες και μου τράβηξαν τα αυτιά για ιδιωτικοποιήσεις που δεν έγιναν. Καμία συζήτηση δεν έγινε.

Διαβάζω επίσης ότι μου τράβηξαν τα αυτιά για προαπαιτούμενα που δεν έγιναν και μας έβαλαν νέα και για νομοσχέδια που φέραμε και δεν τους είχαμε ενημερώσει. Ούτε γι’ αυτό έγινε αναφορά στην συνάντηση στις Βρυξέλλες» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ο κ. Τσακαλώτος: «Το νομοσχέδιο που συζητάμε το έχουμε δείξει στους θεσμούς. Μπορεί να έχουν κάποιες αντιρρήσεις, αλλά δεν υπάρχει backtracking -όπως λέμε όταν μας ζητάνε να αποσύρουμε σχέδια νόμου. Είναι ένα δικαιωματικό νομοσχέδιο, που διευρύνει τα δικαιώματα με τρόπο που έπρεπε να έχει βαθιά στήριξη. Δεν έγινε καμία αναφορά με Μοσκοβισί γι’ αυτό το νομοσχέδιο ούτε για κάποιο άλλο που μας ζητούν να το πάρουμε πίσω. Άρα, τα αυτιά μου είναι όπως τα έχετε συνηθίσει».

Ετικέτες: