Αθλητισμός

Δείπνο Σλούκα στους διεθνείς στην Πόλη

Δείπνο Σλούκα στους διεθνείς στην Πόλη
Ο Κώστας Σλούκας ως... οικοδεσπότης στην Κωνσταντινούπολη πήγε με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ για δείπνο.

Ξεχωριστή κίνηση από τον 27χρονο Κώστας Σλούκας, που εκτός από ηγέτης της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ μέσα στο παρκέ στο Eurobasket 2017, δείχνει την ωριμότητά του μακριά από τα γήπεδα. 

Το πρώτο βράδυ της παραμονής της Εθνικής στην Τουρκία, ενόψει των νοκ – άουτ της διοργάνωσης, ο Σλούκας, που γνωρίζει άριστα την Πόλη λόγω της παρουσίας του στην Φενέρμπαχτσε την τελευταία διετία, πήγε τους συμπαίκτες του για δείπνο σε κοσμικό εστιατόριο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. 

Μάλιστα, το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο team manager της «γαλανόλευκης», Κώστας Κότσης, που ήταν στο ξενοδοχείο με άλλα μέλη του επιτελείου και έβλεπαν τον αγώνα της Λετονίας με την Τουρκία.

Φυσικά, η ευγενική κίνηση του Σλούκα «μεταφράζεται» σε μια πράξη που θα βοηθήσει στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της ελληνικής αποστολής. Άλλωστε, ο «Σλου» είχε ξεκαθαρίσει πως οι διεθνείς είναι ενωμένοι, αλλά έχουν πολλά να πουν μέχρι το ματς με την Λιθουανία (9/9, 21:30).

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments