Παρί: Πριν τον Νεϊμάρ πήγε να πάρει τον Ρονάλντο | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Σεπτεμβρίου 2017, 10:44 7 Σεπτεμβρίου 2017, 10:44

Παρί: Πριν τον Νεϊμάρ πήγε να πάρει τον Ρονάλντο. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ρεπορτάζ στην Ιταλία, το οποίο αναφέρει ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος δεν ήταν η πρώτη επιλογή του γαλλικού συλλόγου, η διοίκηση του οποίου ήθελε να κάνει ακόμα μεγαλύτερο «μπαμ» αυτό το καλοκαίρι αποκτώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Πορτογάλο. 

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η Παρί έκανε αρχικά πρόταση στον Ρονάλντο. Η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές συνέπεσε χρονικά με την περίοδο κατά την οποία ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου εμφανιζόταν εξαιρετικά δυσαρεστημένος λόγω του μπλεξίματός του με την ισπανική εφορία και φερόταν να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την χώρα της Ιβηρικής. 

Τελικά αυτό το σενάριο διαψεύστηκε και ο Ρονάλντο παρέμεινε ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας». Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, σημειώνεται ότι ούτε καν απάντησε στην πρόταση των Γάλλων, δείχνοντας πλήρη αδιαφορία. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν στράφηκαν προς τον Νεϊμάρ, ο οποίος τελικά έγινε δικός τους μετά από ένα… μίνι σίριαλ. 

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: