Ελλάδα – Λιθουανία – Παπαγιάννης: Κάνουμε την επανεκκίνησή μας και εστιάζουμε στον επόμενο αγώνα | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Σεπτεμβρίου 2017, 08:17 7 Σεπτεμβρίου 2017, 8:17

Ενόψει του αγώνα Ελλάδα – Λιθουανία, o Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και τόνισε ότι στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ 2017, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, η Ελλάδα θα κάνει επανεκκίνηση.

«Θέλαμε πολύ τη νίκη. Θέλαμε να πάμε στην Τουρκία. Ήταν ο βασικός μας στόχος από την αρχή. Και το πετύχαμε μέσα από αυτή τη νίκη την τελευταία μέρα» δήλωσε αρχικά ο Παπαγιάννης και συνέχισε:

«Ο καθένας από εμάς, από τον κόουτς μέχρι το τελευταίο μέλος της αποστολής πίστευε πολύ σε αυτή τη νίκη. Όλοι με τον τρόπο τους βοήθησαν, έδωσαν μόνο το καλύτερο για να φτάσουμε σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο όπως εξελίχθηκε η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα σημαντικό».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη με την Πολωνία, είπε: «Παίξαμε καλή άμυνα όταν χρειάστηκε, αντιδράσαμε σωστά όταν μας πλησίασαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ γενικότερα είχαμε εξαιρετικό σουτ τριών πόντων, κάτι που μας βοήθησε ψυχολογικά και πρακτικά φυσικά, αφού πήραμε τη διαφορά».

Για τη συνέχεια ανέφερε: «Έχουμε την πτήση για Κωνσταντινούπολη και μας περιμένει και δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε όλα τα λάθη μας, τι έχουμε κάνει εδώ στην Φινλανδία και να προχωρήσουμε όπως θέλουμε. Ξεχνάμε τι έγινε εδώ από πλευράς αποτελεσμάτων, κάνουμε την επανεκκίνησή μας και εστιάζουμε στη Λιθουανία. Θα τη δούμε στο βίντεο, θα δούμε τι κάνουν κι αυτοί καλά και τι λάθος και θα προχωρήσουμε ανάλογα». 

Ο Παπαγιάννης κλείνοντας υπογράμμισε: «Δεν έχει νόημα να γυρίσουμε στα χθεσινά, τα προχθεσινά ή σε οτιδήποτε άλλο. Για εμάς υπάρχει το από εδώ και πέρα. Σαν να ξεκινά μια καινούρια διοργάνωση».

Ετικέτες: