Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η αγωνία για τις ανανεώσεις και ο… κίνδυνος της Θεσσαλονίκης

Παναθηναϊκός: Η αγωνία για τις ανανεώσεις και ο… κίνδυνος της Θεσσαλονίκης
Στον Παναθηναϊκό καθυστερούν να βάλουν υπογραφές με "καυτά" ονόματα και δεν αποκλείεται να βρεθούν προ δυσάρεστων εξελίξεων.

Μεταξύ των ανανεώσουν που θέλουν να κάνουν στον Παναθηναϊκό με παίκτες όπως ο Μολέδο, ο Χουλτ, ο Βλαχοδήμος και ο Κουλιμπαλί, είναι αναγκασμένοι να καλύψουν και το κενό που άφησε πίσω του εδώ και πολύ καιρό ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, μεσολάβησε σχεδόν σε όλες τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και από τη διοίκηση του πρότειναν να είναι εκείνος που θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ωστόσο, ο Διαμαντόπουλος δεν έχει απαντήσει ακόμα καθώς κάνει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του, που θα είναι τελείως διαφορετικό σε περίπτωση που δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Πάντως, η καθυστέρηση που παρατηρείται σε αυτό το φλέγον θέμα, μόνο θετική δεν είναι για τον Παναθηναϊκό, καθώς χάνει πολύτιμο χρόνο σε περιπτώσεις που πραγματικά πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, όπως είναι αυτή του Μολέντο, για τον οποίο ήδη φημολογείται έντονα πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται οι Πράσινοι να βρουν άμεσα τον άνθρωπο που θα μπορεί να προχωρήσει τις συγκεκριμένες υποθέσεις και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις, αν και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, πέρα από την προοπτική του μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εξάλλου, όλες οι προσεγγίσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής προς τους παίκτες είναι σε καθαρά διερευνητικό επίπεδο, δεν υπάρχει τίποτα "χειροπιαστό" και μόνο με την πλευρά του Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται πως οι συζητήσεις είναι σε κάπως πιο προχωρημένο στάδιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments