Αθλητισμός

Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα ο Μαξίμ Λόπεζ

Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα ο Μαξίμ Λόπεζ
Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον 19χρονο μέσο της Μαρσέιγ, Μαξίμ Λόπεζ.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο οι σύλλογοι ποτέ δεν επαναπαύονται, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον Γενάρη και για τις μεταγραφικές περιόδους που θα ακολουθήσουν. Έτσι και η Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, έκανε την πρώτη διερευνητική κρούση για το νέο ταλέντο της Μαρσέιγ, τον 19χρονο Μαξίμ Λόπεζ.

Ο Γαλλοαλγερινός βραχύσωμος άσος από την περσινή σεζόν πήρε θέση βασικού στους Φωκαείς και ήδη έχει μπει στα ραντάρ της Μπάρτσα ενόψει Γενάρη.

Όπως επισημαίνει η καταλανική εφημερίδα, άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ταξίδεψαν μέχρι τη Μασσαλία για να συναντηθούν με τους εκπροσώπους του Λόπεζ και να εκφράσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Ο 19χρονος μέσος προέρχεται από τα φυτώρια της Μαρσέιγ και αποτελεί το νέο αστεράκι στη Μασσαλία, ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον νέο Σαμίρ Νασρί.

Ήδη οι «Μπλαουγκράνα» εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, με τη Μαρσέιγ πάντως πριν μερικούς μήνες να φροντίζει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2021, γνωρίζοντας ότι σύντομα το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων θα αυξηθεί.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments