Μedia

American Horror Story: Ο 7ος κύκλος είναι γεμάτος μυστήριο, αγωνία και φόβο

American Horror Story: Ο 7ος κύκλος είναι γεμάτος μυστήριο, αγωνία και φόβο
Ο 7ος κύκλος του American Horror Story είναι γεμάτος μυστήριο, αγωνία και φόβο.

Ο νέος κύκλος επεισοδίων του συγκλονιστικού δημιουργήματος του Ryan Murphy «American Horror Story», με τίτλο «Cult», έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 23:30, αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. 

Ξεκινώντας από τη βραδιά της προεδρικής εκλογικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ το 2016, ο 7οςκύκλος επεισοδίων του «American Horror Story» υπόσχεται στιγμές μυστηρίου και σασπένς, όπως ακριβώς έχει συνηθίσει τους τηλεθεατές εδώ και έξι χρόνια. Οι υποψήφιοι των εκλογών και το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μόνο η αφορμή για όλα όσα θα ακολουθήσουν στο «Cult» μια νέα ιστορία τρόμου, η οποία έρχεται να συνεχίσει την ανατριχιαστική παράδοση της δημοφιλούς σειράς.

Οι βετεράνοι του «American Horror Story», Sarah Paulson, Evan Peters, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Frances Conroy, Mare Winningham και Adina Porter, επιστρέφουν σε νέους ρόλους, ενώ, φέτος στο all-star cast κάνουν το ντεμπούτο τους οι Alison Pill (The Newsroom), Billie Lourd (Scream Queens), Colton Haynes (Teen Wolf) και η δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Girls» Lena Dunham!

Το κανάλι FOX θα προβάλλει όλα τα νέα επεισόδια του 7ου κύκλου της σειράς «American Horror Story» λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική! Μείνετε συντονισμένοι και ανακαλύψτε τους νέους τρόμους που μας επιφυλάσσει η σειρά αυτή τη φορά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments