Πολιτισμός

American Made: η ταινία της εβδομάδας

American Made: η ταινία της εβδομάδας
Το ''American Made" κέρδισε άνετα τις εντυπώσεις, αφού είναι με διαφορά ό,τι πιο διασκεδαστικό έχουμε δει τελευταία.

Το ”American Made" κέρδισε άνετα τις εντυπώσεις, αφού είναι με διαφορά ό,τι πιο διασκεδαστικό έχουμε δει τελευταία!  Λίγο πριν επιστρέψει στους αιθέρες με το δεύτερο ”Top Gun” που ετοιμάζεται, ο Τομ Κρουζ κάνει ζέσταμα υποδυόμενος έναν ιδιόρρυθμο και εντελώς… αεροκέφαλο πιλότο, που χάρη στις ικανότητές του, μπλέκει με καρτέλ ναρκωτικών (του Εσκομπάρ, όχι όποιων κι όποιων) διακινώντας ναρκωτικά και όπλα, ενώ ταυτόχρονα ήταν και σπιούνος της CIA! Στην αρχή όλα πάνε τέλεια και το χρήμα ρέει άφθονο, αλλά σιγά σιγά, η μπάλα (φυσικά) χάνεται!

Δεν έχω λόγια για το πόσο ευχάριστη ήταν αυτή η έκπληξη! Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης είναι πολύ γουρλής για τον Κρουζ, αφού μαζί είχαν κάνει και το γαμάτο Edge of Tomorrow. Εδώ, καταπιάνονται με μια αληθινή ιστορία, που μπορεί να έχει γνώριμο concept, αλλά το κάνουν με τόσο κέφι και τέτοια κανιβαλιστική διάθεση, που θα χαμογελάς σε όλη τη διάρκεια της ταινίας!

O Κρουζ εξιλεώνεται πλήρως για το φετινό φιάσκο της «Μούμιας», αφού βγάζει μάτι ότι ο άνθρωπος έχει όρεξη σε όλο το φιλμ (συν το ότι πιλοτάρει Ο ΙΔΙΟΣ τα αεροπλάνα, σε περίπτωση που δεν ήξερες ότι έχει δίπλωμα)! Τα γεγονότα δεν κολλάνε σε ιστορικές πολυλογίες, αλλά γίνονται κατανοητά με διάφορες αναφορές, αρχειακό υλικό με τους τότε πολιτικούς, μπολιασμένο με μπρίο και παιχνιδιάρικη διάθεση! Το vintage ύφος με τα έντονα χρώματα ταιριάζει γάντι με τα 80s χρόνια που εξελίσσεται το στόρι και παρότι ξέρεις πάνω κάτω τι θα γίνει, δε βαριέσαι ποτέ!

Το "American Made” είναι μια ξεκαρδιστική περιπέτεια, αλλά και μια επική κοινωνικοπολιτική τρολιά που δε λυπάται κανέναν! Έχει τρελό ενδιαφέρον από άποψη ενημέρωσης των γεγονότων, αλλά λειτουργεί τέλεια και σαν μια διασκεδαστική ταινία που θα σε κάνει να περάσεις καλά, χωρίς φτηνές κρυάδες! Δε χρειάζεται να ξέρεις κάτι παραπάνω: αυτό το εργάκι… πετάει!

Πηγή: neopolis.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments