Video

Πρίγκιπας Τζορτζ: Πρώτη μέρα στο σχολείο με στολή και κατσουφιασμένο πρόσωπο (pics & vid)

Πρίγκιπας Τζορτζ: Πρώτη μέρα στο σχολείο με στολή και κατσουφιασμένο πρόσωπο (pics & vid)
Ο πρίγκιπας Τζορτζ πάει πρώτη μέρα στο σχολείο και δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος.

Η πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Τζορτζ έφτασε, με τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον να ξεκινά τη σχολική του χρόνια… χωρίς πολλά κέφια.

Ο μικρός πρίγκιπας έφτασε στο Thomas’s Preparatory School in Battersea μαζί με τον μπαμπά του πρίγκιπα Γουίλιαμς, αλλά χωρίς τη μαμά του Κέιτ Μίντλεντον, η οποία ταλαιπωρείται από τον σύνδρομο υπερέμεσης κύησης, καθώς βρίσκεται στην τρίτη της εγκυμοσύνη.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο μικρός Τζορτζ επιβιβάστηκαν στο τζιπ της οικογένειας και κατευθύνθηκαν προς το σχολείο. Όταν έφτασαν κατέβηκαν από το τζιπ με τον Γουίλιαμ να κρατά την τσάντα του μικρού πρίγκιπα, ο οποίος δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος για τη νέα σχολική χρονιά.

Η διευθύντρια του σχολείου τους υποδέχθηκε, κάνοντας αρχικά χειραψία στον μικρούλη Τζορτζ. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ένα από τα πράγματα που διδάσκονται στο συγκεκριμένο σχολείο είναι κανόνες ευγενείας.

Στο σχολείο ο πρίγκιπας Τζορτζ θα φορά, όπως όλα τα άλλα παιδάκια, την μπλε-κόκκινη στολή του, η οποία αποτελείται από κόκκινο μπλουζάκι, μπλε πουλόβερ, μπλε βερμούδα (καλοκαίρι-χειμώνα, ακόμη και όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν), κόκκινες κάλτσες και μαύρα παπούτσια.

Αν και μόλις 4 ετών, ο μικρούλης δεν θα κάνει στο σχολείο ό,τι τα παιδιά του "απλού κόσμου". Στο Thomas’s Preparatory School in Battersea, θα κάνει μαθήματα φιλοσοφίας, αγγειοπλαστικής, τραγούδι, θα μάθει γκολφ, αλλά και χορό. Το μπαλέτο, μάλιστα, για κοριτσάκια και αγοράκια είναι υποχρεωτικό μέχρι την ηλικία των επτά και τα μαθήματα γίνονται πάντα υπό τους ήχους live πιάνου. Οι μαθητές ακολουθούν τέτοιο πρόγραμμα ώστε να δώσουν εξετάσεις για την περίφημη Βασιλική Ακαδημία Χορού. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments