Αθλητισμός

Απίθανη δήλωση για την Εθνική: “Αδύνατο σημείο ο προπονητής της”

Απίθανη δήλωση για την Εθνική: “Αδύνατο σημείο ο προπονητής της”
Ποιος έκανε αυτή την δήλωση για τον Κώστα Μίσσα;

nn tn nn nnnnn nn nn ntt

ntΟ προπονητής της Λιέτουβος Ρίτας, Τόμας Πατσέσας, μίλησε για την Εθνική Ελλάδας και την έως τώρα παρουσία της στο Ευρωμπάσκετ και υποστήριξε ότι αδύνατο σημείο της είναι ο Κώστας Μίσσας, την ώρα που η ελληνική ομοσπονδία μπορούσε να συμφωνήσει με έναν εκ των Κατσικάρη, Ζούρο ή Μπαρτζώκα.

nt«Η πρώτη φάση δεν έχει σημασία πλέον. Είναι σαν να αρχίζουν όλα από το μηδέν. Ξέρω πως στο ελληνικό μπάσκετ υπάρχει αυτοπεποίθηση και νοοτροπία νικητή.

Θα είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί πρόκειται για επικίνδυνη ομάδα. Έχουν πολύ ταλέντο, με παίκτες που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη και οι περισσότεροι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για μας», τόνισε ο Λιθουανός τεχνικός και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Μίσσα.

nt«Όλες οι ομάδες έχουν αδύνατο σημείο και για την Ελλάδα είναι ο προπονητής της. Από όσο ξέρω, προέρχεται από το γυναικείο μπάσκετ και είχε μια θέση στην ομοσπονδία. Μίλησα με έναν Έλληνα που παρακολουθεί τα πάντα και είδα ότι είναι έξαλλοι με την ομοσπονδία γιατί ενώ υπήρχαν προπονητές όπως ο Μπαρτζώκας, ο Κατσικάρης και ο Ζούρος, επέλεξαν έναν προπονητή που είχε να δουλέψει χρόνια, ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντως παρότι το 2-3 είναι άσχημο, οι παίκτες της Ελλάδας δεν είναι καθόλου κακοί», δήλωσε.

nt

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments