Αθλητισμός

Εισιτήρια με Σπόρτινγκ… για όσους οπαδούς του Ολυμπιακού προλάβουν

Εισιτήρια με Σπόρτινγκ… για όσους οπαδούς του Ολυμπιακού προλάβουν
Οι Πορτογάλοι επέστρεψαν μέρος των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» θα διατεθούν απ’τα εκδοτήρια το Σάββατο. Δείτε τις λεπτομέρειες.

ntttttt

Οι Πορτογάλοι, όπως αναμενόταν, επέστρεψαν μέρος των εισιτηρίων που είχαν προμηθευτεί και λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν επίσημα για τους τρόπους της διάθεσής τους. 

Από τα εκδοτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης θα μπορούν από το Σάββατο και έως την εξάντλησή τους να προμηθευτούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα τελευταία εισιτήρια για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Αναλυτικά:n

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην SPORTING που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 12/9/17 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:nnΤο Σάββατο 9/9, θα διατεθούν επιστραφέντα εισιτήρια διαφόρων τιμών (από Sporting και UEFA), από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25 (10:00 – 15:00) ή έως την εξάντληση τους.nnΕπίσης συνεχίζεται η διάθεση μέσω Internet (www.olympiacos.org).nΗ παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:nα) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)nβ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)nγ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.nnΚάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.nnΟι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 30€, 35€, 55€, 65€, 75€, 110€ & 325€ (VVIP).nnΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.nnΟι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά) και από το Internet (www.osfp.gr).nnΓια πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.nnΦίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments