Αθλητισμός

Νίκος Λυμπερόπουλος: Νέος τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ (pic)

Νίκος Λυμπερόπουλος: Νέος τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ (pic)
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος νέος τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ. Τι δήλωσε για την επιστροφή του.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναλαμβάνει και πάλι τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο παλαίμαχος άσος αναφέρεται στη νέα του θητεία του στους «κιτρινόμαυρους», που ξεκίνησε από το μεσημέρι της Παρασκευής, τονίζοντας ότι το μέλλον που τον ενδιαφέρει είναι να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο «Λύμπε», που αποτελεί τον διάδοχο του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, επιστρέφει στην Ένωση με πιο διευρυμένες αρμοδιότητες και επί της ουσίας θα είναι ο άνθρωπος του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, με στόχο την καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και πιο γρήγορη αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που την απασχολούν.

Η δήλωσή του στο aekfc.gr: «Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την εμπιστοσύνη που η διοίκηση της ΑΕΚ -για μία ακόμα φορά- δείχνει στο πρόσωπό μου.

Αυτήν τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αναλάβω τα καθήκοντά μου και να προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Αυτό που προέχει είναι οι άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα όσα πρέπει να γίνουν για αυτήν και όχι τα πολλά λόγια.

Εύχομαι να επιβεβαιώσω την εμπιστοσύνη με την οποία και πάλι με περιέβαλε η ΑΕΚ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments