Αθλητισμός

Σεμπά: «Δουλέψαμε δυνατά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια»

Σεμπά: «Δουλέψαμε δυνατά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια»
Σίγουρος πως η ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη δήλωσε ο Σεμπά.

Σίγουρος πως η ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη δήλωσε ο Σεμπά, ο οποίος ανέφερε πως μετά τις πολλές αλλαγές του ρόστερ σε σχέση με πέρσι, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το αν η διακοπή ωφελεί τον Ολυμπιακό: «Κάποιοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, όμως όλη η ομάδα συνέχισε να δουλεύει πολύ δυνατά. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, μας περιμένουν πάρα πολύ δύσκολες υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για τις υποχρεώσεις αυτές».

Για το ρόστερ συγκριτικά με το περσινό: «Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι έτοιμη και γεμάτη για να κάνει αυτό που της ζητάει ο προπονητής και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια της σεζόν.

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στην Ξάνθη: «Στην έδρα τους συνήθως αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, όμως γνωρίζουμε πως μπορούμε να σπάσουμε τη δύναμή τους και να φύγουμε από την έδρα τους με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το πόσο εύκολο είναι να συγκεντρωθούν στο ματς με την Ξάνθη, λίγο πριν αντιμετωπίσουν τη Σπόρτινγκ: «Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Τρίτης για εμάς. Είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο στα δύο επόμενα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments