Ελλάδα

Brigitte Macron: Στην Αρχαία Αγορά ξεναγείται η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν

Brigitte Macron: Στην Αρχαία Αγορά ξεναγείται η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν
Η Brigitte Macron δεν ακολούθησε τον σύζυγό της, Εμανουέλ Μακρόν, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ξεναγείται στην Αρχαία Αγορά.

Στην Αρχαία Αγορά, ξεναγείται αυτήν την ώρα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron. Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, έγινε δεκτή στον χώρο, λίγο μετά τις 10.15, από την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασία Παυλοπούλου.

H Μπριζίτ Τρονιέ ευδιάθετη, η κομψή πρώτη κυρία της Γαλλίας, ντυμένη με φόρεμα χρώματος "μπλε ρουά", απάντησε χαμογελαστή στους δημοσιογράφος, όταν την ρώτησαν στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς, τι εντυπώσεις έχει αποκομίσει από το 24ωρό της στην Αθήνα: «Je ne pars plus! Je reste (Δεν φεύγω. Θα μείνω)».

Κατά την έξοδό της από το χώρο της Αρχαίας Αγοράς, η κ.Μακρόν δεν αρνήθηκε να βγάλει selfies Μάλιστα, είχε φορέσει ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό της το οποίο της είχε προσφερθεί λίγο νωρίτερα.

Η ξενάγηση της κ. Μακρόν θα συνεχιστεί στην Πλάκα.

Ένα χρυσό κολιέ με φύλλα ελιάς ήταν το δώρο της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασίας Παυλοπούλου προς τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν μετά την ολοκλήρωση της πρωινής επίσκεψής τους στην Αρχαία Αγορά. Η κα Μακρόν το φόρεσε αμέσως με τη βοήθεια της κ. Παυλοπούλου, ευχαρίστησε και είπε: «Μου θυμίζει Αρχαία Ελλάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην Αρχαία Αγορά, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συζήτησε ιδιαίτερα το θέμα των θεσμών, της λειτουργίας της Αρχαίας Αγοράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments