Γυναίκα

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η αμηχανία της με τις κάμερες και το υπέροχο χαμόγελό της (vid)

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η αμηχανία της με τις κάμερες και το υπέροχο χαμόγελό της (vid)
Κομψή, όμορφη και αμήχανη μπροστά στις κάμερες η Περιστέρα Μπαζιάνα το διήμερο της επίσκεψης του ζεύγους Μακρόν στην Ελλάδα.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα που έχει έρθει στην επικαιρότητα το όνομά της πλάι σε αυτό του πρωθυπουργού.

Ωστόσο, το τελευταίο διήμερο και με την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ Τρονιέ στην Αθήνα, δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται συνεχώς ενώπιον των δημοσιογράφων και των καμερών. Όμορφη, ευγενική και ιδιαιτέρως κομψή, η Περιστέρα Μπαζιάνα έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμα και από την πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το μόνο που είπε στις κάμερες ήταν "συνεχίζουμε", ενώ στην Ακρόπολη δεν έκανε δηλώσεις, σε αντίθεση με την Μπριζίτ Τρονιέ. Ντυμένη με υπέροχα φορέματα, η Περιστέρα Μπαζιάνα πέρασε ένα γεμάτο διήμερο στο οποίο εκτέθηκε περισσότερο από ποτέ στα μίντια, αλλά το αντιμετώπισε με καταπληκτικό τρόπο και οι εντυπώσεις που άφησε σε όλους υπήρξαν εξαιρετικές.

Δείτε στιγμιότυπο από την Περιστέρα Μπαζιάνα και την Μπριζίτ Τρονιέ χθες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments