Lifestyle

Ελ Μακφέρσον: Άκυρος ο γάμος του “κορμιού” με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της

Ελ Μακφέρσον: Άκυρος ο γάμος του “κορμιού” με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της
Προβλήματα με τον χωρισμό του φαίνεται να έχει το μοντέλο, Ελ Μακφέρσον, καθώς ο σύζυγός της Τζεφ Σόφερ φέρεται να ισχυρίζεται πως ο γάμος τους είναι άκυρος.

Μπλεξίματα φαίνεται πως έχει η Ελ Μακφέρσον, καθώς ο πρώην σύζυγός της φέρεται να επικαλείται πως ο γάμος τους δεν ήταν έγκυρος.

Φίλοι του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Τζεφ Σόφερ, υποστηρίζουν πως το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί νόμιμα. Σύμφωνα με πηγές, ο Σόφερ "καυχιόταν" στους φίλους του πως εκείνος και το μοντέλο δεν είχαν παντρευτεί νομικά.

Το ζευγάρι είχε κάνει τελετή γάμου στα Φίτζι το 2013 στην οποία συμμετείχαν μόλις 15 μέλη της οικογένειας και φίλοι. Σύμφωνα με τουριστική ιστοσελίδα των Φίτζι, ο γάμος που τελείται εκεί, είναι καθ’ όλα νόμιμος σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, η πρεσβεία τους στην Ουάσινγκτον εξηγεί πως "οι ξένοι επισκέπτες που σκοπεύουν να παντρευτούν στα Φίτζι υποχρεούνται από τον νόμο να αποκτήσουν και να υπογράψουν άδεια γάμου πριν την τελέτή".

Η Ελ Μακφέρσον χώρισε από τον σύζυγό της τον Ιούνιο, εγκαταλείποντας το σπίτι τους στο Μαϊάμι, με τις φήμες να την θέλουν να αναζητά σπίτι στη Φλόριντα.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τον Μικ Τζάγκερ και την Τζέρι Χολ. Όταν το μοντέλο από το Τέξας υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, ο τραγουδιστής των Rolling Stones ισχυρίστηκε πως ο ινδουιστικός τους γάμος στο Μπαλί δεν είχε νομική ισχύ. Ο Τζάγκερ, μάλιστα, κατάφερε να ακυρώσει την τελετή, η οποία χαρακτηρίστηκε από το δικαστήριο του Λονδίνου παράνομη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments