Πολιτική

Ο Εμανουέλ Μακρόν έφυγε απ’ την Ελλάδα – Σε διαφορετικό αεροπλάνο η Μπριζίτ Τρονιέ

Ο Εμανουέλ Μακρόν έφυγε απ’ την Ελλάδα – Σε διαφορετικό αεροπλάνο η Μπριζίτ Τρονιέ
Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετίσει τον Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ. Το γαλλικό προεδρικό ζεύγος αναχώρησε με διαφορετικά αεροπλάνα.

Εμανουέλ Μακρόν και Μπριζίτ Τρονιέ αναχώρησαν από τη χώρα μας μετά τη διήμερη επίσκεψή τους, ωστόσο έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως επιβιβάστηκαν σε διαφορετικά αεροσκάφη, με τους λόγους να είναι ακόμα άγνωστοι.

Στο "Ελ. Βενιζέλος" βρέθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να αποχαιρετίσει το ζεύγος Μακρόν, το οποίο καθυστέρησε την αναχώρησή του λόγω της βόλτας που έκανε νωρίτερα στο Σύνταγμα.

Στους σύντομους αποχαιρετιστήριους διαλόγους που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ Μακρόν, ο πρωθυπουργός είπε προς την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ότι χάρηκε για τη γνωριμία και της είπε πως ελπίζει να την δει να έρχεται ξανά στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της η Μπριζίτ Μακρόν ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για τη φιλοξενία. Τέλος θερμή χειραψία και αγκαλιά είχε ο κ.Τσίπρας με τον Γάλλο Πρόεδρο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments