Οικονομία

Αλέξης Χαρίτσης: Η ελληνική οικονομία μπορεί, πλέον, να έχει μια διαφορετική πορεία

Αλέξης Χαρίτσης: Η ελληνική οικονομία μπορεί, πλέον, να έχει μια διαφορετική πορεία
Η ελληνική οικονομία μπορεί, πλέον, να έχει μια διαφορετική πορεία τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Πρακτορείο fm 104,9.

Ο Αλέξης Χαρίτσης σημειώνει πως η ελληνική οικονομία μπορεί πλέον να έχει μια διαφορετική πορεία". 

Όπως σημειώνει, "θα γίνουν πολύ σημαντικές συζητήσεις και βεβαίως θα υπάρξει και η ομιλία του πρωθυπουργού σήμερα το απόγευμα που θα θέσει και το πλαίσιο αυτής της επόμενης μέρας για την ελληνική οικονομία μετά και τις τελευταίες θετικές εξελίξεις".

Σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση " ένα από τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε να κάνει με την εσωστρέφεια του παραγωγικού μοντέλου και με το γεγονός ότι ήταν μια οικονομία πάρα πολύ κλειστή" και όπως είπε "γίνεται μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, το τελευταίο διάστημα, και σε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις που έχουμε στη διάθεση μας αλλά και σε σχέση με αυτό που ονομάζουμε οικονομική διπλωματία.

Στόχος είναι να ανοίξουν δρόμοι συνεργασίας και με χώρες με μεγάλες οικονομίες οι οποίες και κεφάλαια μπορούν να φέρουν στην ελληνική οικονομία και να δημιουργήσουν επενδύσεις οι οποίες είναι αυτή τη στιγμή πολύ κρίσιμες για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments