Αθλητισμός

Ελλάδα – Ρωσία 69-74: Χάθηκε το όνειρο της 4αδας του Eurobasket για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

Ελλάδα – Ρωσία 69-74: Χάθηκε το όνειρο της 4αδας του Eurobasket για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ
Ελλάδα - Ρωσία 69-74. Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ πάλεψε απέναντι στους Ρώσους, ήταν καλύτερη για 25 λεπτά, αλλά οι πολλές χαμένες βολές, η κούραση και ο "δαιμονισμένος Σβεντ της στέρησε το όνειρο για ένα μετάλλιο.

Ελλάδα – Ρωσία 69-74. Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ πάλεψε απέναντι στους Ρώσους, ήταν καλύτερη για 25 λεπτά, αλλά οι πολλές χαμένες βολές, η κούραση και ο "δαιμονισμένος Σβεντ της στέρησε το όνειρο για ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2017.

H Εθνική έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Ήταν υπέροχη στα πρώτα 25 λεπτά, είχε "χτίσει" διαφορά που κυμαινόταν από 7 έως 12 πόντους, είχε τον απόλυτο έλεγχο και τον Σβεντ εκτός αγώνα. Καλάθης και Πρίντεζης έκαναν ό,τι ήθελαν, όμως όταν άρχισε να κάνει την εμφάνισή της η κούραση από ελληνικής πλευράς, ξεκίνησε ο σούπερ σταρ Σβεντ να ανεβάζει ρυθμό και απόδοση και οι Ρώσοι άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά.

Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα ήταν πολύ άστοχοι στις βολές, η διαιτησία ήταν… εχθρικοί απέναντι στην Ελλάδα, την ώρα που η κούραση γινόταν ολοένα και πιο έντονη όσο οδεύαμε προς το φινάλε, με τον Κώστα Μίσσα να μην ανοίγει το ροτέισον και να επιμένει σχεδόν σε όλο το ματς με τους ίδιους παίκτες.

Οι Ρώσοι μετέτρεψαν το -12 εις βάρος τους στο 25′ σε συν 7 υπέρ τους στο 35′ (60-67), η Εθνική βρήκε τις απαντήσεις και κατάφερε να φέρει τη διαφορά στο καλάθι (66-68), έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να περάσει και μπροστά. Ωστόσο, ένα τρίποντο του Σλούκα στο 66-68 βρήκε στο σίδερο, Μπουρούσης, Καλάθης και Πρίντεζης σχεδόν… περπατούσαν από την κούραση και οι Ρώσοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 69-74.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments