Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ – Ευρωμπάσκετ 2017: Στις 18:45 το μεγάλο ματς Ελλάδα – Ρωσία

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ – Ευρωμπάσκετ 2017: Στις 18:45 το μεγάλο ματς Ελλάδα – Ρωσία
Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στο μεγαλύτερο ραντεβού της στο Ευρωμπάσκετ 2017 μέχρι το επόμενο. Ελλάδα - Ρωσία στις 18:45, live απ' την ΕΡΤ1.

Το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ έφτασε. Ο προημιτελικός του Ευρωμπάσκετ 2017, Ελλάδα – Ρωσία σήμερα στις 18:45 live από την ΕΡΤ1, στο μεγαλύτερο ματς της Εθνικής μέχρι το επόμενο.

Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα άφησαν… πίσω τους τις εμφανίσεις που έκαναν στο Ελσίνκι για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης και στην Κωνσταντινούπολη εμφανίστηκαν με νέο… τσιπάκι.

Η πρώτη ομάδα που το… κατάλαβε ήταν η Λιθουανία, η οποία αν και ήταν φαβορί, μέσα στο παρκέ δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις στο εξαιρετικό παιχνίδι των Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα από τον «άσο» και τις βοήθειες των Γιώργου Παπαγιάννη και Γιάννη Μπουρούση στην ρακέτα.

Ωστόσο, η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της έναν ακόμα τελικό, ένα ματς που αποτελεί… πρόκληση για όλους τους διεθνείς. Το απόγευμα της Τετάρτης (13/9) στις 18:45 η «επίσημη αγαπημένη» θα αντιμετωπίσει την Ρωσία, η οποία πήρε άνετα την πρόκριση για τα προημιτελικά, επικρατώντας 101-78 της Κροατίας..

Αναμφίβολα, το όνομα της αντιπάλου αυξάνει, αυτομάτως, το επίπεδο δυσκολίας που έχει μπροστά της η ελληνική ομάδα. Όμως, η πρόκληση για τη νίκη και συνάμα την πρόκριση, μεγαλώνει καθώς σε περίπτωση που τα καταφέρει, τότε θα βρίσκεται μία… ανάσα από τα μετάλλια, κάτι που αποτελεί τον μεγάλο στόχο στη φετινή διοργάνωση για την Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments