Ελλάδα

Γλυφάδα: Ατύχημα σε δημοτικό σχολείο – Παιδί έπεσε στο κενό από ύψος 4 μέτρων

Γλυφάδα: Ατύχημα σε δημοτικό σχολείο – Παιδί έπεσε στο κενό από ύψος 4 μέτρων
Ένα επτάχρονο παιδί σε δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας έπεσε στο κενό από ύψος 4 μέτρων.

Ατύχημα σημείωθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένα επτάχρονο αγοράκι έπεσε από ύψος 4 περίπου μέτρων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο της Γλυφάδας, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. 

Στο σημείο έσπευσε αμέσως περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το παιδί για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση του 7χρονου δεν κρίνεται τόσο σοβαρή ώστε να απειλείται η ζωή του.

Κατά την μεταφορά του στο νοσομείο υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι φέρει μόνον ένα κάταγμα στην πτέρνα που δεν κρίθηκε σοβαρό από τους γιατρούς, οι οποίοι όμως αποφάσισαν να κρατήσουν τον 7χρονο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Παιδείας, η δασκάλα του σχολείου με τη λήξη των μαθημάτων κλείδωσε όλες τις αίθουσες και αποχώρησε μετά τους μαθητές.

Για άγνωστους λόγους ο 7χρονος ήταν μέσα σε μια από τις αίθουσες και δεν έγινε αντιληπτός από τη δασκάλα. Έτσι κλειδώθηκε μέσα στο σχολείο. 

Στη συνέχεια και στην προσπάθειά του να βγει από την αίθουσα, ανέβηκε σε ένα θρανίο και από εκεί προσπάθησε να βγει από το παράθυρο με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στο πόδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments