Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: Στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου η διεξαγωγή του

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: Στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου η διεξαγωγή του
Η ΕΟΚ ενημέρωσε από νωρίς την έδρα που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ και αυτή θα είναι τα "Δύο Αοράκια" της Κρήτης. Εκεί θα δώσει και η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ το πρώτο ματς των προκριματικών με το Ισραήλ.

Η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως ο τελικός Κυπέλλου μάσκετ θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στα «Δύο Αοράκια». Έτσι, η έδρα του τελικού «κλείδωσε» από πολύ νωρίς και θα αποφευχθεί το «γαϊτανάκι» συζητήσεων και διαβουλεύσεων που είχε κυριαρχήσει πριν από τον περσινό τελικό που έγινε τελικά στο «Nick Galis Hall».

Στην ίδια ενημέρωσή της, μετά τη σημερινή (18/9) συνεδρίαση του Δ.Σ., η ΕΟΚ αναφέρει πως στα «Δύο Αοράκια» θα δώσει και η Εθνική ομάδα το πρώτο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με αντίπαλο το Ισραήλ (27/11). 

Όσον αφορά στην Εθνική Γυναικών, η πρώτη της αναμέτρηση για τα προκριματικά του Eurobasket 2019 με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία θα διεξαχθεί στις 15/11, στο γήπεδο της Κοζάνης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφασίστηκαν τα εξής:

Ο τελικός του κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2017-18 θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου Κρήτης.

Στο ίδιο γήπεδο, στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου Κρήτης θα διεξαχθεί η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντίπαλο το Ισραήλ στις 27/11.

H πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών στις 15/11 με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019. θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κοζάνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments