Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: Το σχόλιο σε πρωινή εκπομπή – “Βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη”

Μαρία Κορινθίου: Το σχόλιο σε πρωινή εκπομπή – “Βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη”
Στο Epsilon έπιασαν κουβέντα για τη φωτογράφιση που έκανε η Μαρία Κορινθίου. Διαβάστε τι ειπώθηκε.

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται ολόγυμνη, σαν την Kardashian, για το Down Town που κυκλοφορεί σήμερα και ανάβει φωτιές! Η ίδια δηλώνει ετοιμοπόλεμη για την κριτική που θα δεχτεί.

Μια κριτική που από νωρίς το πρωί… έπιασε δουλειά στους τηλεοπτικούς σταθμούς αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση.

Το σχόλιο της ημέρας, όμως, ανήκει στον Μαρίνο Βυθούλκα, τον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" του Epsilon.

Παιδιά ας μιλήσουμε και λίγο για το photoshop, το θέμα είναι αυτό που βλέπουμε. Εγώ βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου! Ένα πράγμα τρομπαρισμένο, το οποίο απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα! Άλλο να βάλεις έναν άλλο ποπό σε έναν άνθρωπο και άλλο να ραφινάρεις έναν ποπό.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα παρενέβη και ζήτησε διευκρίνιση: «Δηλαδή ο ποπός αυτός που βλέπουμε δεν είναι ο ποπός της Κορινθίου; Αυτό θες να μου πεις; Ποιανής είναι ο ποπός»;

«Παιδιά, η Κορινθίου έχει τέλειο ποπό, αλλά δεν είναι αυτός ο ποπός της Μαρίας Κορινθίου! Πώς να το κάνουμε δηλαδή;», ανταπάντησε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments