Αθλητισμός

ΠΑΟ: Έχασε και στο Αγρίνιο

ΠΑΟ: Έχασε και στο Αγρίνιο
Ήττα και στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟ.

O ΠΑΟ έχασε 2-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και η δήλωση του Μαρίνου Ουζουνίδη "τα παιδιά είχαν θέληση και διάθεση, αλλά δεν είχαν μυαλό" αποτυπώνει την κατάσταση που βρίσκεται το αθηναϊκό κλαμπ.

Ο Θρακιώτης προπονητής του Παναθηναϊκού πρόσθεσε:» Να αφήσουμε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και να μείνουμε μόνο στο ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει το προσπαθήσουμε. Το μυαλό μας δεν ήταν εδώ σήμερα. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε».

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος τόνισε: «Δεν χρειαζόταν το σημερινό παιχνίδι για να δείξουμε ποιοι είμασταν. Σεβαστήκαμε τον Παναθηναϊκό, δεν τον φοβηθήκαμε και με όπλο την καλή αμυντική λειτουργία. Πήραμε τη νίκη. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο»

Εμφανώς επηρεασμένη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη από τις διοικητικές εξελίξεις, με έλλειψη ενέργειας και τους περισσότερους παίκτες της …εκτός αγώνα, γνώρισε την 2η ήττα σε 5 ματς, ενώ κινδύνευσε με διασυρμό αν δεν υπήρχε ο Βλαχοδήμος.

Τα γκολ:65΄: Ο Ρότσα έκανε τρομερή ενέργεια πέρασε τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού από τα αριστερά τους Βιγιαφάνιες, Σιλά και Γιόχανσον, έκαν σέντρα και μετά από λανθασμένη ενέργεια του Βλαχοδήμου, ο Κλέσιο έκανε το 2-0.

19′:Τρομερή ενέργεια του Ρόσα από τα αριστερά θα κάνει την ντρίπλα πάνω στον Χίλιεμαρκ στην γραμμή και θα γυρίσει προς τον επερχόμενο Μάζουρεκ ο οποίος με τρομερό σουτ θα στείλει τη μπάλα στην εστία του Βλαχοδήμου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Ρότσα, Μπεχεράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (74΄ Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας (84΄ Μαρκόβσκι)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέδο, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ (64΄ Μουνιέ), Άλτμαν (46΄ Τσάβες, 71΄ Χατζηγιοβάνης) ), Μολίνς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments