Ελλάδα

Λακωνία: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής

Λακωνία: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής
Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο στη Λακωνία.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λακωνία – Τραγικό θάνατο βρήκε 19χρονος ποδοσφαιριστής ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στο 18ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, λίγο πριν την αερογέφυρα του Δαφνίου (με κατεύθυνση προς Γύθειο). 

Στο ένα όχημα (μάρκας Nissan), οδηγός και μοναδικός επιβαίνων ήταν ο Π.Κ., περίπου 19-20 ετών, από το Δαφνί Λακωνίας, ενώ στο δεύτερο (ένα Audi) επέβαιναν τέσσερα άτομα, πιθανότατα από την ευρύτερη περιοχή των Μολάων.

Άμεσα και οι πέντε τραυματίες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όμως λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς ο 19χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή. Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται, χωρίς -σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις- να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου", ο άτυχος Π.Κ. ήταν ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Δαφνίου και μόλις χθες Σάββατο (23/9) αγωνίστηκε στον αγώνα ΑΟ Κροκεών-ΑΟ Δαφνίου για το Κύπελλο Λακωνίας. Οι τέσσερις επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετέβαιναν στην Αθήνα, όπου επρόκειτο να παραστούν σε τελετή βάπτισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments