Αθλητισμός

Αποκάλυψη Πασκουάλ για τον Λεκαβίτσιους

Αποκάλυψη Πασκουάλ για τον Λεκαβίτσιους
Πασκουάλ: Διαβάστε τις δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίμκι ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε για τον τραυματία Λούκας Λεκαβίτσιους και αποκάλυψε ότι ο Λιθουανός θα ενταχθεί στην ομάδα σε 7-10 μέρες!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού:

«Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας. Σε κάποια σημεία παίξαμε καλά και σε κάποια όχι. Νομίζω πως και για τις δύο ομάδες ίσχυσε το ίδιο. Το κρίσιμο σημείο για εμάς ήταν ότι δεν ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα κάτι που μας στοίχισε. Στα τελευταία λεπτά δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση κάτι ιδιαίτερα σημαντικό».

«Ο Λεκαβίτσιους έμεινε στην Αθήνα καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στην προετοιμασία της Εθνικής του Ομάδας τ ης Λιθουανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Ελπίζουμε πως σε 7 με 10 μέρες θα είναι μαζί μας».

Από μέρους του ο Μάρκους Ντένμον σημείωσε: «Στο τέλος δεν καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, αν και στη μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν αρκετά καλοί. Στο τέλος ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος, έπαιξε πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση, ενώ εμείς δεν συνεχίσαμε στον ρυθμό που θέλαμε. Συγχαρητήρια στην Χίμκι για τη νίκη της. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments