Ελλάδα

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Έριξαν τις απαιτήσεις τους οι απαγωγείς – Οι νέες εξελίξεις

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Έριξαν τις απαιτήσεις τους οι απαγωγείς – Οι νέες εξελίξεις
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης παραμένει μακριά από την οικογένειά του, με τους απαγωγείς να ζητούν πλέον 18 εκατομμύρια ευρώ.

Σχεδόν επτά μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Μιχάλης Λεμπιδάκης απήχθη. Η απαγωγή του συγκλόνισε όχι μόνο την Κρήτη, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Τώρα, οι απαγωγείς κάνουν μια νέα πρόταση στην οικογένεια που ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Τα νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη φέρνει στο φως το Cretalive.gr.

Η νέα πρόταση από τους απαγωγείς

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι απαγωγείς έστειλαν ένα νέο μήνυμα στην οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία. Διεμήνυσαν πως είναι διατεθειμένοι να ρίξουν κι άλλο τις απαιτήσεις τους ώστε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης να αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι απαγωγείς ζητούν πλέον από την οικογένεια 18 εκατ. ευρώ ως λύτρα για να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως και οι ίδιοι οι απαγωγείς, μετά από σχεδόν επτά μήνες, πείθονται πως η οικογένεια δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό που είχαν αρχικά ζητήσει.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχαν ζητήσει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον Λεμπιδάκη. Στη συνέχεια «έπεσαν» στα 30 εκατ. και πλέον φέρονται να ζητούν 18 εκατ. ευρώ!

Η στάση της οικογένειας

Οι πληροφορίες του Cretalive.gr θέλουν την οικογένεια να μην έχει διαφοροποιηθεί από το ποσό που αρχικά είχε συγκεντρώσει. Το ποσό αυτό δεν ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά της οικογένειας.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείται όμηρος σχεδόν επτά μήνες. Μένει να φανεί αν η αγωνία της οικογένειάς του και η περιπέτεια του ίδιου οδεύει στο τέλος της.

Πηγή: Cretalive.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments