Αθλητισμός

«Νοσοκομείο» ο Άρης

«Νοσοκομείο» ο Άρης
Με το πρωτάθλημα να ξεκινάει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στις 22 Οκτωβρίου, στον Άρη προβληματίζονται για τις απουσίες.

Στο ιατρικό δελτίο των «κιτρινόμαυρων» προστίθενται συνεχώς ονόματα με τον 48χρονο προπονητή να προβληματίζεται έντονα, αν και υπάρχει χρόνος, προκειμένου να είναι οι οι περισσότεροι παρόντες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Αντώνης Καπνίδης, που υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική και κάκωση έσω πλαγίου στο γόνατο, υπολογίζεται ότι θα μείνει ένα μήνα περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ο Μπάμπης Παυλίδης, που υπέστη -επίσης- διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική, θα μείνει εκτός 15-20 μέρες.

Τις επόμενες μέρες, πρόκειται σιγά σιγά να επανέλθει και ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, ο οποίος έχει ως στόχο να είναι απολύτως έτοιμος σε 10-15 μέρες, ενώ στο τέλος του Οκτωβρίου υπολογίζεται η οριστική επιστροφή του Δημήτρη Ανάκογλου. Από εκεί και μετά, ο Μανώλης Τζανακάκης, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα (από Δευτέρα αναμένεται να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς), ενώ ο Νίκος Τσουμάνης απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Πάντως υπάρχουν και ευχάριστα στον Άρη και αφορούν την εμφάνιση και την προσπάθεια κάποιων παικτών. Δύο ποδοσφαιριστές υποχρέωσαν τον Δημήτρη Σπανό να… χαμογελάσει με την απόδοσή τους, στο τελευταίο φιλικό με τον Αιγινιακό. Ο λόγος για τους Κενάν Μπαργκάν και Αριστείδη Λώττα. Ο αρχηγός του Άρη μετά από καιρό έδειξε στοιχεία του καλού του εαυτού, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον 48χρονο προπονητή που «ποντάρει» στην καλή του παρουσία φέτος.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Αριστείδη Λώττα. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι όλα είχαν κριθεί ήταν από τους λίγους που έδειξε διάθεση για το κάτι… παραπάνω, έχοντας αρκετές ωραίες στιγμές στο παιχνίδι του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments